Палма Шпед

Царински и шпедитерски услуги за увоз и извоз на стоки

Контакт
Наши услуги

Наши услуги

Царински услуги за увоз и извоз

Царинење на возила

Реекспорт / Tранзитни услуги

Побарајте понуда

Контактирајте не за понуда за наши услуги за вашиот бизнис.
Подготвени сме веднаш да започнеме долгорочна и успешна соработка.

Контакт
Локации

Локации

Граничен премин Табановце 20/30 & 20/31, Македонија

+389 70 268 331

За нас

За нас

Професионална и навремена услуга е наш приоритет

Постоиме повеќе од 3 години на пазарот. Од почеток наша цел е навремена и квалитетна услуга за сите наши клиенти.

На 3 локации во Македонија (на граничните премини Блаце и Табановце и нашата канцеларија на Јадранска Магистрала 89, Скопје) ги нудиме сите видови на шпедитерски услуги (царински услуги за увоз и извоз на стоки, увозни декларации, реекспорт / транзит на услуги, царинење на возила.

Адреса:

MK, Jадранска Магистрала 89, Skopje 1000

Г.П.БЛАЦЕ 10/75 & 10/71

ГП.ТАБАНОВЦЕ 20/30 & 20/31

Email:

palmashped@yahoo.com

Телефон:

+389 70 229 502

+389 70 268 330 - Блаце

+389 70 268 331 - Табановце

Loading
Your message has been sent. Thank you!